de verzending

quaack verpakt haar producten in een speciaal ontworpen koelzak. de verpakking wordt rechtstreeks vanuit de koelcel ingepakt! daarna voegt quaack, afhankelijk van het seizoen, ijs en/of droogijs toe, waarna het geheel hermetisch wordt afgesloten en verzonden. De pakketen worden door vanavondbezorgd.nl geleverd. Dit betekend dat het ’s morgens verzonden en ’s avonds geleverd wordt.

de producten die wij in de speciale koelzakken verzenden zijn ingevroren, vacuum verpakt. aan deze wijze van verpakken zitten tal van voordelen. het eendenvlees blijft langer vers (geldt ook voor diepvries), geen vochtverlies van het vlees, een eerlijk gewicht en gemakkelijk in te vriezen of te ontdooien. de bevroren gelpacks worden geleverd door recycold. deze gelpacks zijn recyclebaar en kunnen weer hergebruikt worden.

“quaack is een echte special delivery”
tomassen-duck-to

niet thuis

quaack doet zijn uiterste best om zo snel mogelijk de bestelling te laten bezorgen. omdat het gaat om verse en natuurlijke producten kan er onverhoopt toch een bestelling uitlopen. hiervoor neemt quaack dan contact met u op.

de fulfilment gebeurt bij quaack in de koeling waar de producten zijn opgeslagen. de producten worden verpakt in een speciaal daarvoor ontworpen aluminium zak. daarbij in worden bevroren gelpacks gedaan van recycold. dit zijn recyclebare gelpacks die u zelf ook weer als koelelement kunt gebruiken. het is echter wel van belang, dat u thuis bent op het tijdstip van levering. indien het pakket niet afgeleverd kan worden heeft vanavondbezorgd.nl de opdracht het pakket bij de buren te brengen zodat u het daar zelf op kunt halen. vanwege de beperkte houdbaarheid van het (verse) eendenvlees kan het pakket niet worden opgeslagen.

indien op het moment van levering niemand aanwezig is en de bestelling daarom retour komt kan er helaas geen reclamatie van de bestelling worden gedaan vanwege de te hoge temperaturen. zorg er daarom altijd voor dat iemand de special delivery in ontvangst kan nemen!

je leest het, quaack gaat voor bewust en gezond. dat proef je. shop dus met een goed gevoel rond in onze webwinkel. kies met plezier en eet smakelijk!