het hart van quaack

quaack is eerlijk, heerlijk en anders. dat durven we ronduit te zeggen. we doen alles bewust en met hart. hart voor onze pekingeenden, dat staat voorop, maar ook hart voor onze omgeving. doe je iets met liefde, dan proef je dat terug. dat is onze filosofie.

meer dan tien jaar geleden stal de pekingeend ons hart. dat gegeven is dan ook het uitgangspunt voor ons familiebedrijf: we zijn goed voor het dier en dankbaar voor wat het ons geeft. dat maakt quaack zo quaack en ons product zo eerlijk. dat zie en merk je in alles wat we doen.

“ons eendendomein: fijn en gezond”

eenden zijn bijzondere vogels. ze verdienen alle ruimte om vrij te bewegen en om lekker te groeien. een verwarmd en licht eendendomein, elke dag vers en zacht stro en – heel belangrijk, dat begrijp je – het beste voedsel. Vol kracht en bovendien geproduceerd in de regio. want wat van dichtbij komt, is goed of eigenlijk: beter, zo vinden wij.

wil je eens bij quaack biddinghuizen komen kijken?
laat het ons weten. je bent meer dan welkom!

marco van veldhuisen

(passieboer van quaack)

bijzonder bewust, duurzaam en dichtbij

voor het eendendomein kozen we voor bewust en duurzaam. zowel het klimaat- als het strosysteem zijn volledig automatisch en zorgen voor een frisse en fijne leefruimte. zo blijven de eenden gezond en is bovendien antibiotica niet nodig. dat maakt ons eendenvlees betrouwbaar en opvallend lekker. en daar zijn we bést trots op.

trouwens, het stro komt uit de regio en na gebruik gaat het inclusief mest weer naar akkerbouwgronden in de omgeving. een ronde cirkel dus. oh ja, via zonnepanelen wekken we alle stroom op die wij en onze eenden nodig hebben. meer zelfs dan we gebruiken. de rest is voor onze omgeving. da’s nog eens groen, niet waar?

Eerlijk vlees bij Quaack Biddinghuizen

energie neutraal boeren

 

ruime stal

 

antibioticavrij

 

je leest het, quaack biddinghuizen gaat voor bewust en gezond. dat proef je. shop dus met een goed gevoel rond in onze webwinkel. kies met plezier en eet smaackelijk!