de koeldoos

quaack verpakt haar producten in een speciaal ontworpen koeldoos. de verpakking wordt rechtstreeks vanuit de koelcel ingepakt! daarna voegt quaack, afhankelijk van het seizoen, ijs en/of droogijs toe, waarna het geheel hermetisch wordt afgesloten en verzonden.

de producten die wij in de speciale koeldozen verzenden zijn ingevroren, vacuum verpakt. aan deze wijze van verpakken zitten tal van voordelen. het eendenvlees blijft langer vers (geldt ook voor diepvries), geen vochtverlies van het vlees, een eerlijk gewicht en gemakkelijk in te vriezen of te ontdooien. het nadeel van deze verpakkingswijze is dat het vlees een wat grauwere kleur krijgt vanwege dat het vlees geen zuurstof kan absorberen. bij het verwijderen van de verpakking kan de kleur binnen 10 minuten weer terugkeren!

“quaack is een echte special delivery”

postnl

tomassen-duck-to

niet thuis

quaack doet zijn uiterste best om zo snel mogelijk de bestelling te laten bezorgen. omdat het gaat om verse en natuurlijke producten kan er onverhoopt toch een bestelling uitlopen. hiervoor neemt quaack dan contact met u op.

de fulfiment gebeurd bij ICEBERG WEBSHOPFULFILMENT waar quaack in de koeling haar mooie producten heeft. omdat ze gespecialiseerd zijn in het verzenden van gekoelde producten arriveert uw bestelling op de juiste temperatuur. het is echter wel van belang, dat u thuis bent op het tijdstip van levering. indien het pakket niet kan worden afgeleverd heeft TNT de opdracht het pakket aan ons te retourneren. vanwege de beperkte houdbaarheid van het (verse) eendenvlees kan het pakket niet worden opgeslagen.

indien op het moment van levering niemand aanwezig is en de bestelling daarom retour komt kan er helaas geen reclamatie van de bestelling worden gedaan vanwege de te hoge temperaturen. zorg er daarom altijd voor dat iemand de special delivery in ontvangst kan nemen!

je leest het, quaack gaat voor bewust en gezond. dat proef je. shop dus met een goed gevoel rond in onze webwinkel. kies met plezier en eet smakelijk!